Wij zijn lid van:
Hovens Accountancy
Kesselseweg 22
5953 CL REUVER

info@hovensaccountancy.nl
077 - 474 1224

KvK Venlo nr.: 50461060
BTW nr.: NL001290314B87

Hovens Accountancy hanteert gedragslijnen en procedures en richt haar organisatie dusdanig in om het kantoor, de daar werkzame personen en uitgevoerde werkzaamheden (waaronder de uitgebrachte rapportages) zo goed mogelijk te laten voldoen aan de daarop van toepassing zijnde wet -en regelgeving. Die regelgeving is, zelfs voor een kantoor als dat van ons, niet gering.

Om die kwaliteit in de dienstverlening niet alleen voor u maar ook voor ons zelf te waarborgen beschikken wij over uitgebreide periodieke (online) vaktechnische informatie op allerlei gebied, en worden, al dan niet verplicht, permanent vaktechnische cursussen en trainingen gevolgd.
Verder wordt deskundigheid van buitenaf geraadpleegd op moment dat wij dat nodig achten.

Wij hebben een samenwerkings -en waarnemings overeenkomst met Auxilium Adviesgroep. Wij verwachten van deze aansluiting dat dit zal bijdragen aan verdere professionele ontwikkeling van onze accountantspraktijk. Auxilium biedt dienstverlening aan in de vorm van advisering voor onze praktijk én ten behoeve van de beroepsuitoefening en zij verzorgt ook vaktechnische trainingen, cursussen en opleiding.
Verder zal Auxilium af en toe eens over de schouder meekijken wat wel een prettig gevoel geeft.