Wij zijn lid van:
Hovens Accountancy
Kesselseweg 22
5953 CL REUVER

info@hovensaccountancy.nl
077 - 474 1224

KvK Venlo nr.: 50461060
BTW nr.: NL001290314B87

Wij kunnen voor u alle voorkomende fiscale aangiftes verzorgen en indienen zoals de reguliere aangiftes inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting, maar ook bijvoorbeeld aangiftes dividendbelasting, schenking en erfbelasting;
                
Wij beoordelen uw belastingaanslagen en verzorgen eventueel bezwaar -en/of beroep. Desgewenst zijn wij aanwezig bij boekenonderzoek van bijv. de Belastingdienst en zo mogelijk wordt een dergelijke controle geheel bij ons op kantoor gehouden.
                
Bij oprichting respectievelijk opstart van uw onderneming, of het nu een eenmanszaak, vennootschap onder firma of een besloten vennootschap betreft komt nogal wat kijken, niet alleen op het fiscale vlak maar ook juridische aspecten passeren de revue.
                
Dat is ook het geval bij omzetting van uw bedrijf in een andere rechtsvorm, een herstructurering, uittreding of ingeval van beeindiging of verkoop van uw bedrijf.
                
Het is goed dat u zich daarvan tijdig van op de hoogte laat stellen om "verrassingen" achteraf te voorkomen.  Graag zijn wij u daarbij behulpzaam.
                
U wordt actief bijgestaan bij uw financieringsaanvragen bij de bank, uw plannen tot uitbreiding of inkrimping van de bedrijfsactiviteiten, uw aanvragen om subsidie, uw investeringsplannen etc etc zodat u tijdig op de hoogte bent van de fiscaal-financiële consequenties van uw voornemens.